רבים מהלווים העסקיים הפוטנציאליים, ובמיוחד כאשר מדובר על חברות קטנות או עצמאים, משלמים עלויות מיותרות לחלוטין עבור ריבית ועמלות נוספות בעת לקיחת הלוואות. הסיבה העיקרית לכך, היא חוסר המודעות לאפיקים המגוונים שקיימים בשוק האשראי העסקי ובחירה באופציות פחות משתלמות בגלל שיקולי נוחות.
באמצעות היועצים שלנו, ניתן לקבל גישה למסלולים פחות מוכרים וסטנדרטיים של הלוואות, כמו קרנות ממשלתיות ופילנתרופיות. בנוסף, היועצים המומחים שלנו יסייעו בתהליך הגשת בקשת האשראי וילוו את הלקוחות עד להשלמת העסקה.
אפשרויות אשראי באמצעות הקרן לעולה העצמאי
הסיוע של קרן זו נעשה דרך משרד הקליטה ומטרתו לתת כלים ולעזור ליזמים עולים שאינם מכירים במידה מספקת את העולם העסקי בישראל. לצורך הגשת הבקשה יש צורך לפנות למט"י הקרוב ביותר למקום המגורים, לפרט על הרעיון העסקי העתידי ולצרף את כל המסמכים הנדרשים.
לאחר שהבקשה במשרדי מט"י מתקבלת, היא נבחנת על ידי יועצים מקצועיים ונמסרת לוועדה של הקרן בצירוף המלצה. וועדת הקרן מצידה, בודקת נושאים נוספים הקשורים ללווה עצמו ולרעיון העסקי שלו – יכולת ההחזר של הלווה, הפוטנציאל של העסק העתידי להצליח, סכום האשראי המבוקש על ידי הלווה בהתאם לפירוט ההוצאות של העסק, צורך בערבויות וביטחונות ותנאי ההלוואה המאושרים.
כל עולה חדש זכאי לקבל הלוואה מהקרן עד עשר שנים משנת העלייה שלו לארץ. עולים מאתיופיה זכאים להלוואה עד 15 שנים מיום עלייתם ואילו תושבים חוזרים מחזיקים בזכאות למשך שנתיים. סכום ההלוואה המקסימאלי לכל לווה הוא 70 אלף ₪, כאשר ההלוואה ניתנת עד לתקופה של שש שנים.
אנו בפורטל משפחה עסקית שמנו לנו למטרה להציע ללווים אפשרויות משתלמות לקבלת אשראי עסקי ממגוון גופים בישראל. מכיוון שאשראי עסקי לרוב נלקח בסכומים גבוהים במיוחד, אנו ממליצים לבעלי עסקים שאינם בקיאים בשוק האשראי להיעזר באנשי מקצוע ולקבל ייעוץ וליווי של מומחים בטרם ההחלטה.
אולם הדבר כרוך בהוצאות נוספות, אך לא מן הנמנע שעל ידי כך הם יגיעו לחיסכון גדול בהמשך הדרך. אם יש לך שאלות נוספות בנוגע לאשראי עסקי דרך קרנות ממשלתיות בערבות המדינה, כל מה שעליך לעשות זה להשאיר את פרטי ההתקשרות עמך בעמוד זה והיועצים שלנו יחזרו אליך במהירות האפשרית. השירות ניתן ללא עלות וללא התחייבות מצדך.